NCB-CLUB 2018 - 2019

NCB-CLUB

’t Nieuwscafé is één van de weinige plaatsen waar in één zaak een trendy bistro, levendige city club en hippe Aperobar te vinden is. Barza 2.0, de sfeervolle zaak in het naburige pand, staat dan weer voor trendy genieten, in een rustige en informele sfeer.

 

Het Heilig Hart-plein staat bekend als bakermat van vernieuwing. Die vernieuwing blijven we uitstralen, om onze klanten keer op keer te verrassen.Wij runnen ’t Nieuwscafé en Barza als een hedendaagse onderneming, met bekwame garçons, trendgevoelige menukaarten en hippe feestjes.

 

Onze sterkte schuilt in ons kwalitatief personeel, onze betrouwbare leveranciers en onze trouwe klanten. Maar zeker ook in onze zakelijke partners van de NCB-club, die een stevige en creatieve ruggensteun vormen. Daarvoor zijn we al onze partners heel erg dankbaar.

 

Wij kijken er naar uit om in 2018-2019 een succesvolle samenwerking uit te bouwen, met gezellige netwerkmomenten binnen de NCB-club.

 

Wenst u meer informatie omtrent het partnership? Contacteer Stéphanie Neven (011.70.28.50 of stephanie@nieuwscafe.be) voor een afspraak.

 

Rik & Stéphanie Geladé - Neven NCB Club

 

Ontdek hier de partners van de NCB-club 2018 - 2019